Kamagurka & Herr Seele

absurd theater

Return Of The Comeback

KORTE INHOUD

Op uitnodiging van de Arenberg speelden Kamagurka en Herr Seele in seizoen 2016-2017 maandelijks een laboratoriumvoorstelling, waarbij deze steeds meer evolueerde naar een heuse, standvastige en avondvullende show.

Na dat rijpingsproces waren Kamagurka en Herr Seele klaar om Vlaanderen opnieuw te veroveren. ‘The Return of the Comeback’ beloofde niets minder te worden dan een hoogtepunt uit hun absurdistische oeuvre – een discipline die ze als niemand anders in Vlaanderen beheersen en geperfectioneerd hebben. Al na enkele voorstellingen werd duidelijk dat de magie het inderdaad overnam van de arbeid…  Al veertig jaar zijn Kamagurka en Herr Seele vrienden. Ze staken samen iconische tv-programma’s in elkaar, creëerden samen kunst en tot op vandaag maken ze samen de strips van Cowboy Henk. 

Het was 16 jaar geleden dat ze nog eens samen op de planken hadden gestaan. Jaren waarin ze weliswaar samenwerkten als schilders, tekenaars en schrijvers, maar niet als theatermakers. Het werd een vrolijk en creatief weerzien op de scène. Zowel voor Kamagurka en Herr Seele als voor het publiek.

Duur: 90 min

In samenwerking met:
Thassos
ruth@thassos.be 
0478 71 50 68

Kamagurka en Herr Seele lazen hun teksten theatraal af en geneerden zich niet voor versprekingen. Het was misschien de beste voorstelling die we ooit van het duo gezien hebben. […] Kamagurka en Herr Seele blijven tot nader order de enige Vlaamse comedians die de erfenis van Monty Python in ere houden. […] Een feest van absurde humor, dat het duo met veel overgave en spontaneïteit in elkaar heeft gestoken.

Karel Michiels – De Standaard ★★★★