Theater Tomaat

kleutervoorstelling

Het Straatje Van Buurvrouw

KORTE INHOUD

Komen jullie mee naar het allerleukste straatje, komen jullie mee want daar staat een heel leuk huis? Buurvrouw en buurvrouw nemen jullie mee op bezoek in hun straatje! 

Kennen jullie al jullie buren?
Nee?
Buurvrouw en Buurvrouw wel! 

De buurvrouwtjes stellen je graag voor aan alle bewoners van hun straat! Zo heb je bijvoorbeeld de Koekenbakkenoma, een Timmerman en een stoere zeebonk. Sommige bewoners verstaan ze niet, maar onder andere door muziek kunnen ze elkaar wel begrijpen. Want zeg nu zelf, ieder huis is wel een beetje speciaal, maar daarom eigenlijk ook heel normaal. 

‘Het straatje van Buurvrouw’ gaat over diversiteit, maar dan wel op maat van kleuters. Het is een leuke interactieve voorstelling die zeer visueel is opgebouwd waardoor de niet-taalsterke kleuter ook maximaal kan genieten.

Duur: 50 min

BIO

Theater Tomaat. Dat is Theater Op Maat. En de maten van tomaat, dat zijn veelal kinderen. Ze richten zich op kleuters en willen daarbij ook terugkeren naar de basis van het kleutertheater. De kleuters prikkelen: met taal, met spel, met het visuele. Maar vooral: de kleuters kennis laten maken met het plezier dat theater is.